Heropstart in Coronatijden: de belangrijkste maatregelen

Vanaf 11 mei mogen we u eindelijk terug al onze panden laten bezichtigen.  Voor Immo Novas is van belang om de gezondheid van haar klanten en medewerkers voorop te blijven plaatsen. Daarom stelden wij een plan op omtrent Corona-preventie.

Social distancing

Onze medewerkers zullen bij elk bezoek telkens de nodige richtlijnen rond social distancing en hygiëne in acht nemen. Hiervoor werd vanuit onze groep aan elke medewerker een briefing gegeven over hoe plaatsbezoeken dienen te verlopen. Dit is uiteraard volledig in lijn met wat de beroepsorganisaties van ons verwachten. 

Plaatsbezoeken

Elke medewerker is voorzien van een “Novas on the road safety kit”, waarin oa. handschoenen, mondmaskers, ontsmettingsgel en desinfecterende spray terug te vinden zijn. Op die manier kunnen wij zowel de veiligheid van onze klanten als van onze medewerkers garanderen bij plaatsbezoeken.

Voorafgaand aan een plaatsbezoek kan de kandidaat-koper of kandidaat-huurder uitgebreide info ontvangen over de eigendom in kwestie. Daarnaast kunnen al onze klanten voorafgaand aan een afspraak of bezoek steeds het overzicht van de veiligheidsrichtlijnen die van toepassing zijn raadplegen door middel van de onderstaande informatievideo voor plaatsbezoeken die door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars werd opgemaakt. 

Telewerken

Hoewel onze teams volop aan de slag zijn, zullen onze medewerkers nog even achter gesloten deuren werken. Wij blijven onze dienstverlening echter verzekeren online, via telefoon en op afspraak.
Ondertussen staan wij dus als groep klaar om jou, ook in deze onzekere periode, een maximale dienstverlening te verzekeren. Heb je nog meer vragen in verband met onze Corona-preventie of belangrijke evoluties in de vastgoedsector? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

We hopen u allemaal opnieuw verder te mogen helpen met uw vastgoeddroom.
Stay safe!