Bouwjaar 2012, volledig onderkelderd , 3 slpkmrs, 230m²


Te koop
  • Beschrijving
  • Indeling
  • Technisch
  • Documenten
  • Omgeving

Bouwjaar 2012, volledig onderkelderd , 3 slpkmrs, 230m²

Lommel

Wanneer u de woning binnenkomt dan is de keuken in hoogglans direct een mooie eyecatcher. U stapt via het extra hoge raamwerk een leefruimte binnen die u telkens aangenaam zal verrassen. Het ruimtelijke, warme gevoel spreekt iedereen aan. In de leefruimte trekken we koken, leven en tafelen samen tot een geheel. Dankzij de ruimte en hoogte voelt ieder elkaars aanwezigheid met daarboven enkele hoekjes die voor rust en privacy zorgen.

Het leven is hier gericht naar de tuin. Het raamwerk met zonnewering creëert een uniek panoramisch uitzicht naar uw achtertuin. De keuken geeft klasse, kwaliteit en betrokkenheid. Ze is greeploos opgebouwd. Met voorname kenmerken: Composieten werktablet, Siemens toestellen en gemakkelijk in onderhoud. Voor de keuken loopt er een warm parket door de volledige woonruimte beneden.

Stappen we naar de 1ste verdieping zien we eerst nog een bureau waar u rustig zal kunnen werken zonder dat u zich volledig afzondert. Een dergelijke speelkamer is anders ook luxe. De hoofdslaapkamer bevindt zich op de eerste etage. Samen met de aansluitende dressingkamer, badkamer en 2de slaapkamer. De badkamer biedt ook de volledige afwerking met 2de toilet, bad én douche. Met de 3 airco’s op de verschillende slaapkamers wordt de straffe, luxueuze afwerking nogmaals beklemtoond.

Voor de 3de slaapkamer stappen we naar de 2de verdieping. U kijkt hier tot net onder de nok. Dat maakt deze kamer uitzonderlijk. Vraagt u zich af of u wel over voldoende opbergruimte zal beschikken? Dan willen we de kelderverdieping markeren. Onder de volledige woning werd de kelderruimte opgetrokken.

De tuin werd omheind en is af te sluiten door een moderne, metalen inkompoort. Hierachter rijdt u de wagen onder de carport. De aansluitende berging zal u ook weten te appreciëren.

U woont rustig, op Lutlommel. Vlakbij: De basisschool, bakkers, slager, supermarkt,… Het centrum van Lommel ligt op een 5 minuten fietsen. Wenst u een bezichtiging, bel ons kantoor in Lommel op het nummer 0477/351844

Ruimte Aantal Opp. Extra
Inkomhal 1 0m²
Gastentoilet 1 0m²
Woonkamer 1 0m²
Bureau 1 0m²
Keuken 1 0m²
Berging 1 0m²
Slaapkamer 3 0m²
Dressing 1 0m²
Badkamer 1 0m²
Kelder 1 0m²
Tuin 1 0m²
Carport 1 0m²
Tuinhuis 1 0m²
Terras 1 0m²

Algemeen

Bouwjaar 2012
Algemene staat Luxeuze afwerking
Oriëntatie tuin Zuid

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding nee
Recht van voorkoop nee
Bouwvergunning ja
Beschermd erfgoed nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Energie

Certificaat elektriciteit ja
EPC certificaat ja
EPC ref. In aanvraag
EPC 124 kWh/m²
EP(B) ref. 72020-G-2010/00082/EP09159/A056/D01/SD001

Afmetingen en oppervlaktes

Totale opp. 460 m²
Bewoonbare opp. 230 m²
Breedte grond 10,6 m

Bouwtechnisch

Bouwtechnisch Evaluatie Extra
Beglazing Dubbele
Elektriciteit Conform keuringsattest
Keuken Volledig geïnstalleerd
Raamwerk Aluminium
Verwarming Aardgas
  • Landelijk
  • Omgeving school
  • Rustig
  • Woonkern

Contacteer voor meer informatie

Kantoor Lommel

Uw makelaar

Dirk Van Ham

0477351844